Bloemen laten bezorgen

Bloemen Bezorgen

Bloemen bezorgen bij mijn vrouw op haar werk was toch wel even een erg goede zet. Omdat wij al vijf jaar zijn getrouwd en ik mijn vrouw wilde verrassen met een heerlijk diner, wilde ik dit op een speciale manier kenbaar maken aan haar. Omdat zij die dag geen vrij kon krijgen op haar werk vanwege haar erg drukke baan, wilde ik een mooi boeket op haar werk laten brengen met een kaartje eraan. Op dit kaartje stond geschreven dat ik op haar wacht in ons favoriete restaurant als ze klaar is met werken. 

Bloemen Bezorgen

Bloemen Bezorgen

Mijn vrouw was ongelofelijk blij met haar verrassing

Netjes op tijd kwam mijn vrouw aan bij het restaurant met de mooie bos bloemen die ik heb laten bezorgen. Verliefd keek zij mij aan en zij was erg verrast met mijn mooie cadeau. Het boeket heeft zelfs anderhalve week gestaan. Dit betekent dat het een zeer goede kwaliteit is. 

Inmiddels ben ik er achter dat dit kleine gebaar eigenlijk een hele grote verrassing is voor iemand. Voor een volgende gelegenheid zal ik beslist weer een bestelling plaatsen. Daarom ben ik op het idee gekomen om mijn complimenten over deze firma achter te laten.  Wanneer je zelf eens een kijkje neemt op de website en je ziet de prachtige boeketten? Dan kan ik je vertellen dat deze er in het echt net zo prachtig uitzien en dat je hier beslist een bestelling moet plaatsen, dus ik wens je alvast veel succes met uitzoeken.