Fotobehang in verschillende soorten en maten te koop

Fotobehang

Voor in mijn slaapkamer ben ik op zoek naar mooie fotobehang. Een tijd terug had ik hier een mooi voorbeeld gezien bij een goede kennis van mij. Zij had dit in haar woonkamer hangen en het leek net alsof ik zelf aan een strand zat. Zo mooi en duidelijk was deze afbeelding. Zij vertelde mij dat zij deze foto zelf had gemaakt tijdens een vakantie en deze had laten uitvergroten door FotoMuur.com. Echter moet een eigen foto aan bepaalde eisen voldoen, wil deze geschikt zin om er behang van te laten maken. Eén van deze eisen is dat de foto per meter minstens 700 pixels moet hebben. Voldoet jouw eigen afbeelding hier niet aan, dan loop je de kans om een onduidelijke afbeelding te krijgen. Fotobehang

Bijzonder mooi fotobehang besteld via  FotoMuur.com

FotobehangNadat ik bij die kennis op visite was geweest, ben ik thuis snel op de website van  FotoMuur.com gaan kijken. Mijn mond viel open van verbazing, wat heb je hier een enorme keuze. Niet alleen uit hun eigen galerij kan je een afbeelding kiezen, ook uit de  miljoenen stockfoto’s kan je een keuze maken. Als hier niets tussen zit, dan weet ik het ook niet. Ik heb nog even zitten twijfelen aan een mooie vakantie foto, maar daar had ik geen mooie afbeeldingen van. Althans niet mooi genoeg om deze te gebruiken voor behang. 

Uit de galerij had ik een mooi exemplaar kunnen vinden van een strand. Hier wilde ik in de morgen wel naast wakker worden. Precies volgens de stappen die je op de website kan vinden heb ik mijn bestelling gedaan. Natuurlijk moest ik eerst de muur van de slaapkamer goed opmeten, maar ook dat had ik zo gedaan. Mijn eerste fotobehang had ik besteld en wie weet volgen er nog veel meer exemplaren, want kale muren genoeg in huis.