Het merk Vingino is geschikt voor zowel jongens als meisjes

logo.gif

Hoi en welkom allemaal op mij blogpagina. Ik zie dat ik de laatste tijd steeds meer bezoekers krijg. Dit is dan ook erg positief, en geeft mij een goed gevoel. Het is een teken dat jullie iets aan mijn blogs hebben of ze gewoon interessant vinden. Het is aan mij om deze stijgende lijn voort te zetten. Zoals de meeste van jullie weten hou ik mij dan ook goed op de hoogte over alles wat met fashion te maken heeft. Ik ben van mening dat wanneer ik dit blijf doen jullie mij blogs blijven lezen. Ik hoop dat mijn artikel van vandaag jullie weer inspiratie geeft voor de toekomst. Zo heb ik vandaag een goede website gevonden wanneer je op zoek bent naar merkkleding voor kinderen. Deze website heet hemelsforkids.nl en verkoopt verschillende topmerken als Vingino, Retour , Beebielove, Scotch R’Belle, Scotch Shrunk, Name it, Br@nd, Z8 en Petit Louie. Zo zijn de merken Scotch R’belle en Br@nd alleen geschikt voor meisje en merken als Scotch Shrunk en Name it geschikt voor jongens. Om dit artikel voor elke lezer interessant te houden ga ik het hebben over het merk Vingino, deze zijn voor zowel jongens als meisjes geschikt.

Winkel in Boxmeer

6a35a70a2055db5392ffae831f7685eb

Nu begrijp ik dat je merkkleding liever in het echt wilt zien. Vooral omdat deze ook duurder zijn de de goedkopere merken. Hemels for kids heeft sinds 2009 ook een fysieke winkel in Boxmeer. Dit plaatsje ligt in Noord-Brabant en is makkelijk bereikbaar vanaf de snelweg. Een groot voordeel aan het bezoeken van een kledingwinkel is dat je gelijk professioneel advies krijgt. Dit is natuurlijk ook vanzelfsprekend van Hemels for kids. Dus zoek jij merken als Vingino, Retour , Beebielove, Scotch R’Belle, Scotch Shrunk etc? Dan moet je hier zeker zijn. Of bezoek hun website, deze heet nogmaals hemelsforkids.nl.

download_1