Mijn kamer opvrolijken met Tapijttegels

Ik woon nu sinds een jaartje op kamers en woon dit jaar in hetzelfde kamertje. Toen ik in deze kamer introk heb ik niks opgeknapt of veranderd aan de kamer, alleen de muren opnieuw een latex laag gegeven zodat het er weer een beetje fris uitzag. Op de vloer ligt zeil en is nu de dagen weer wat kouder worden erg koud. Ik zou dus graag tapijt willen leggen op mijn kamer zodat dit iets lekkerder aanvoelt als ik in de avond naar bed ga en in de ochtend weer mijn bed uitkom. Ik ben zelf alleen niet zo handig en leek het mij makkelijker om met tapijttegels te werken in plaats van een groot stuk tapijt. Dan zou ik namelijk ook mijn hele kamer leeg moeten halen en dat is echt geen optie. Ik zou niet weten waar ik alles moest laten.

Ik heb dus tapijttegels gekocht en ga deze nu leggen, maar voordat ik daarmee ga starten hoop ik dat iemand mij nog advies kan geven over het leggen van tapijttegels en of ze nog tips hebben.

Lijm of tape?

Zo zit ik nog te twijfelen of ik de tegels wil gaan lijmen of gaan plakken met tape. De winkel waar ik de tapijttegels heb gekocht zei dat het beide mogelijk is, maar dat de lijm wel beter vast blijft zitten. Het voordeel van de tape is echter wel dat je makkelijk een tegels kunt vervangen indien deze vies is. In mijn studentenkamer lijkt het me dus verstandiger om tape te gebruiken, maar blijven ze dan wel goed liggen?

vachtroller forinn_anti_slip_5kg tape