Ontruiming woning is de oplossing!

Ontruiming woning

Ben al jaren zeer gelukkig met mijn gezinnetje. Ben getrouwd en heb drie kinderen die inmiddels allemaal al op hun zelf wonen, en hun eigen gezinnetjes hebben. Ja ben dus al oma! Al met al een geweldig leven, niets op aan te merken. Heb een geweldige man en een heel mooi huis, maar toch….. Heb al sinds dat ik getrouwd ben de wens om als ik later de kans zal krijgen om te verhuizen, dan wil ik graag naar Spanje verhuizen. Deze wens heb ik altijd maar in mijn achterhoofd gehouden, ik had immers mijn kinderen nog. Maar nu de kinderen hun eigen stekkie en gezin hebben begint het toch weer te knagen. Mijn man heeft altijd gezegd als we de kans en het geld hebben gaan we deze stap wagen. Inmiddels ben ik op internet wezen kijken voor een stekkie in Spanje, en ik heb er één gevonden! Ook mijn man was er zeer tevreden over. We gaan dan ook emigreren naar Spanje. Samen met onze kinderen hebben we alles besproken, vooral de verhuizing was een groot dilemma. Totdat we op de site van Ontruiming woning kwamen.Galerij4-goed-575x350

Goed geregeld

Dit bedrijf,Ontruiming woning, neemt werkelijk alles uit handen omtrent het leeghalen van onze oude woning. Aangezien we echt een hele nieuwe start willen maken nemen we niets uit ons oude huis mee. We kopen alle meubels in Spanje. Onze kinderen hebben zelf gekeken wat ze nog konden gebruiken. De rest is netjes afgevoerd door het bedrijf. Al met al een super oplossing. We genieten nu elke dag van deze grote verhuizing! logo