Op zoek naar Adidas Stan Smith sneakers?

adidas-stan-smith-dames-sneaker-textiel-rubber-en-leer-witHallo, welkom allemaal weer op mijn blog. Ik zie dat ik elke maand steeds meer lezers krijg. Dit geeft mij toch wel enige voldoening. Het is een teken dat jullie mijn artikelen leuk of interessant vinden. Ik hoop dan ook door mijn adviezen jullie een hoop zoekwerk te besparen. Mijn artikel van vandaag is erg mode gerelateerd, het gaat namelijk over klassieke sneakers. Het merk dat de laatste 50 jaar toch wel de populairste sneakers op de markt heeft gebracht is Adidas. Denk bijvoorbeeld aan de Adidas Superstar of de Adidas Stan Smith. Over de laatste sneaker wil ik het vandaag gaan hebben. Ik zal voor degene die niet weten welke sneaker dit is even een afbeelding toevoegen aan dit stuk. Om hier helemaal goed in te komen vertel ik ook een stukje geschiedenis. Wanneer je na het lezen geïnteresseerd bent om deze sneaker te kopen, moet je dit vooral doen bij The Sneaker.

logo

De geschiedenis van deze populaire sneaker

adidas-stan-smith-heren-sneaker-suede-roodDeze sneaker werd als eerst gedragen in 1971 door een Amerikaanse tennisspeler. Dit werd gedaan door tennisicoon Stan Smith. Deze compleet lederen tennisschoenen werden twee succesvolle tennisseizoenen gedragen waarnaar Adidas hier de naam aan verbond. En zo is de Adidas Stan Smith sneaker dus ontstaan. Doordat deze schoen zo populair was, werd hij ook steeds vaker buiten de tennisbaan gedragen. Iets wat voor Adidas natuurlijk voordelig uitpakte. Zoals gezegd is de Stan Smith sneaker één van ‘s werelds meest populaire sneakers. Tot de dag van vandaag worden deze nog veel gekocht. De modellen zijn zo gemaakt dat ze voor zowel de vrouw als man geschikt zijn. Dus wil jij aankomend seizoen ook rond lopen met deze klassiekers? Dan raad ik je aan eens te kijken op thesneaker.nl.