Rouwbegeleiding, een unieke behandeling

Rouwbegeleiding

Via het Holistisch Centrum Brabant, ben ik bij de rouwbegeleiding terecht gekomen. Nooit geweten dat ik hier zoveel baat bij zal hebben. Nadat ik een ernstig ongeluk heb gehad, waar ik een tijd in coma heb gelegen. De dag dat ik hier uit kwam, begon de ellende voor mij. Ik kon namelijk niets meer en leek wel een grote baby. Mijn hele lichaam moest stap voor stap alles weer leren, zelfs praten en eten. Wat voelde ik mijzelf in deze periode nutteloos. Want mijn verstand had mij niet in de steek gelaten, alleen kon ik mij niet meer uiten naar andere mensen toe. De maanden die erop volgden was het de ene therapie, naar de andere. Na een jaar kon ik mijzelf weer een beetje redden, alleen toen kwam voor mij de klap. Rouwbegeleiding

Rouwbegeleiding echt een aanrader

Op een gegeven moment kon ik mijzelf weer een beetje redden. Maar ik was zeker de persoon niet meer van voor het ongeluk. Hierdoor ging het niet goed met mij en heb hiervoor aan de bel getrokken. Dankzij Wilma ter Horst, een coach die werkzaam is bij het Holistisch Centrum Brabant, ben ik uit dit zwart gat gekropen. Door middel van zeer goede sessies heb ik leren omgaan met mijn nieuwe ik. Deze coach wist precies waarmee zij mij kon helpen en dat heb ik met twee handen aangenomen.

Inmiddels ben ik een jaar verder en het gaat goed met mij! Door de goede begeleiding heb ik handvatten gekregen die ik in het dagelijkse leven kan toepassen. Ik heb geleerd om te accepteren dat ik niet alles meer kan zoals vroeger, maar daar heb ik inmiddels vrede mee. Rouwbegeleiding