Stage lopen in het buitenland? Gewoon doen!

Stage lopen in het buitenland

Stage lopen in het buitenland? Het is een vraag waar ik me echt maanden de kop over gebroken heb. Aan de ene kant was ik ontzettend hard klaar om mijn grenzen te verleggen en nieuwe ervaringen op te doen. Aan de andere kant was het toch ook een grote stap. Vanuit mijn vertrouwde leventje het avontuur aan gaan zonder duidelijk te weten wat me te wachten stond. Uiteindelijk besloot ik het toch maar te doen en daar heb ik nog geen moment spijt van gehad. Stage lopen in Tanzania is de beste beslissing in mijn nog jonge leve geweest. Eentje die ik iedereen aan kan raden. Via Do4Africa kon ik een stageplek marketing bekomen in een leuk bedrijf waar ik ontzettend veel heb bijgeleerd, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak.

Stage lopen in het buitenland

Groei als mens en als werknemer

Wil je stage lopen in het buitenland? Dan kan ik enkel maar Do4Africa aanraden. Er werd gezocht naar een stageplek waarbij ik echt iets kon bijdragen en de begeleiding kon echt niet beter. Goed voorbereid kon ik vertrekken en ik had het gevoel dat ik Tanzania al helemaal kende. Natuurlijk was de realiteit nog zo veel beter en anders dan ik me had kunnen voorstellen. Ik kreeg opdrachten te doen waar ik in Nederland enkel maar van kon dromen. Ik heb dingen meegemaakt en situaties gezien waar ik gewoon een boek over zou kunnen schrijven. Het was de ervaring van een leven: dank je wel Do4Africa voor deze geweldige kans!

Stage lopen in het buitenland