Suit up Now de site voor al uw bedrijfskleding

Eindelijk is het dan zover en krijgen we allemaal nieuwe  bedrijfskleding die we via Suit up Now gaan bestellen. We hebben al een hele tijd geleden doorgegeven aan onze werkgever dat onze oude kleding aan vervanging toe is. Elke keer werd het weer vooruit geschoven, maar nu heeft onze werkgever eindelijk de knoop doorgehakt en gaat voor iedereen nieuwe kleding bestellen. We mochten zelf bepalen welke kleur de jassen gingen worden en het model per jas is voor iedereen verschillend. Op de site van Suit up Now heb je keuze genoeg wat betreft de kleding en de modellen. Ik werk namelijk alweer een tijdje in een bakkerij, en moet zeggen met heel veel plezier. Enige nadeel aan deze baan is dat je vroeg op moet staan om ervoor te zorgen dat iedereen elke morgen een lekker broodje op zijn bord heeft liggen. Maar tegen de tijd dat iedereen zijn ontbijt heeft gehad heb ik mijn werkzaamheden erop zitten en kan ik genieten van de rest van de dag.  Suit-Up-Corporate-Fashion-Casual-collectie-vest-1

Mooie kleding

 

Eindelijk is de dag aangekomen dat we onze nieuwe kleding aan hebben. Ik moet zeggen het zit als gegoten, voel me meteen een stuk beter in deze kleding tijdens mijn werkzaamheden. Het jasje zit me als gegoten en de stof waarvan het gemaakt is is een stuk luchtiger. Het is een goede keuze van onze werkgever om deze mooie bedrijfskleding te bestellen, behalve dat het er allemaal heel mooi uit ziet, ook de bijgeleverde petten zitten en staan ons super. Collectie-Formeel-300x189 (1)