Twee maal de Lodger slaapzak baby

logo (17)Ik heb van een goede kennis van mij het merk Lodger eigenlijk een beetje afgekeken. Toen zij bij ons was met hun pasgeboren kindje en ik daar natuurlijk helemaal verliefd de fles aan mocht geven, viel mij deze naam op. Op dat moment was ikzelf ook zwanger maar omdat ik de drie maanden nog niet voorbij was moest ik dapper zijn om niets te vertellen. Toevallig kreeg ik wel het compliment van diezelfde kennis dat het mij goed staat om een baby in mij armen te hebben. En ze moesten eens weten natuurlijk. Maar nu wij de drie maanden al ruim voorbij zijn en ik zelfs al na zestien weken het geslacht weet, zijn alle remmen los. De kamer is al besteld en ook zijn er al een heleboel andere spullen gekocht. Maar nu heb ik dan ook eens de site van Lodger gezocht. En zo ben ik gaan kijken bij Lodger slaapzak baby. Want die kwaliteit die ik toen zag wilde ik voor mijn eigen kindje dan ook. Ik heb dan ook twee maal een Lodger slaapzak baby in mijn winkelmandje gedaan en nu kan ik dan ook zelf genieten van de heerlijk dingen die je kunt vinden op deze site.