Werkschoenen en werklaarzen met een kleine maat

Ik werk als vrouw in de bouw in Drenthe. Ik ben namelijk een service technicus en inspecteer systemen die gemaakt zijn door onze monteurs. Hiervoor ben ik verplicht om werkschoenen te dragen. Het is echter niet zo makkelijk om goede en leuke werkschoenen te vinden die je kunt krijgen in een kleine maat. De meeste werkschoenen of werklaarzen zijn immers gemaakt voor mannen. Nu draag ik daarom werkschoenen die ik helemaal niet mooi vind. Dat vind ik vervelend en daarom ben ik online op zoek gegaan naar werkschoenen waar ik me prettiger bij voel.

Twee leuke modellen werkschoenen

Na even zoeken kwam terecht op een leuke online shop met diverse werkschoenen en werklaarzen. Gelukkig hebben ze hier ook heel veel modellen met kleine maatjes, waaronder mijn maatje 36. Ik heb direct één paar zwarte laarzen en één paar zwarte Puma werkschoenen  gekocht. Ik heb ze al binnen en ze zijn erg leuk. Ik heb ze wel even aangepast maar er nog niet mee gewerkt. Het is dus nog even bekijken hoe  ze na een dag werken zitten, maar ik denk dat dat wel goed zit.

De zwarte Puma werkschoenen zijn sportief en toch netjes door de zwarte kleur. De zwarte laarzen vind ik stoer en kunnen goed onder wat nettere kleding zoals een rok of een zwarte broek.  De Puma werkschoenen hebben een S3 normering en een rubberen loopzool met HRO en SRC normering. Dit model is bestand tegen contactwarmte tot wel 300 graden. De laarzen hebben een S2 normering en zijn gemaakt van volnerf leder. De hiel is schokabsorberend en de loopzool is SRC genormeerd. Al met al twee paar veilige en leuke schoenen die ik tijdens het werk kan dragen.

Wat vind jij van de werkschoenen die ik heb besteld?

Bowork7